Kumpulan Chord Kunci Gitar Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Lawas – Stasiun Balapan

didi kempot stasiun balapan

didi kempot stasiun balapan

Intro : Am Dm G C ∼
F Dm Em Am ∼
F E F E E ∼

Am
Ning Setasiun Balapan ∼

Am
Kuto Solo sing dadi kenangan ∼

Dm ∼
Kowe karo aku

E Am E
Naliko ngeterke lungamu ∼

Am
Ning Setasiun Balapan ∼

Am
Rasane koyo wong kelangan

Dm ∼
Kowe ninggal aku

E Am ∼
Ora keroso netes eluh ning pipiku

G G ∼
Daghh..dada…sayang

G Am E ∼
Daghh..selamat jalan….

Reff: ∼

Am Dm ∼
Janji lungo mu mung sedelo ∼

G C ∼
Jare sewulan ora ono

F E
Pamitmu naliko semono ∼

Am ∼
Ning Setasiun Balapan Solo

Int: E F E Am ∼

Am Dm
Jare lungo mung sedelo

G C ∼
Malah tanpo kirim warto

F E ∼
Lali opo pancen lali

Am F E ∼
Yen eling mbo enggal bali

Am ∼
Ning Setasiun Balapan

Kuto solo sing didi kenangan ∼

Int: G Am G Am ∼
E Am E Am ∼
Dm E Dm E ∼
Dm E F Am ∼

Kembali ke :Reff,*
End:
Am
Ning setasiun Balapan ∼

Am ∼
Rasane koyo wong kelangan ∼

Kunci Gitar Didi Kempot – Kalung Emas

kalung emas

kalung emas

Kunci gitar Didi Kempot – Kalung emas

C                Em
Kalung emas sing ono gulumu ∼
F         G        C
Saiki wis malih dadi biru ∼
Dm           G
Luntur koyo tresnamu
Em     Am ∼
Luntur koyo atimu
F         Dm       Bb  G ∼
Saiki kowe lali karo aku.. ∼

[Verse 2]

C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku ∼
F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu ∼
Dm           G ∼
Gedhe roso tresnaku
Em        Am ∼
Yo mung kanggo sliramu
F        G        C ∼
Ra nyono kowe lali karo aku ∼

[Chorus]

G                 Am       Em ∼
Loro atiku..atiku keloro loro
F          G              C
Rasane nganti tembus ning dhodo ∼

[Interlude]
Dm G C

[Chorus] ∼

G                   Am          Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F         D        G
Kebangeten opo salahku iki ∼
C Fm G
Opo dosaku iki.. ∼

[Interlude] ∼
C Em F G C ∼
Dm G Em Am F Dm Bb G ∼

Kumpulan Lagu Mp3 Didi Kempot Populer

Penutup

Sekian dari pembahasan mengenai lirik dan chord kunci gitar Didi Kempot yang mudah dimainkan, Salam sahabat Ambyarr gaesss..

Show Comments

No Responses Yet

    Leave a Reply

    Auto Scroll Stop Scroll