150

Kumpulan Chord Kunci Gitar Guyon Waton Lengkap

Chord Guyon Waton – Pada kesempatan kali ini kita akan membahas menganai lirik dan kunci gitar Guyon Waton dari kumpulan lagu lagu terbaiknya. Chord gitar Guyon Waton dibawah ini sangat mudah dimainkan untuk pemula.

Guyon Waton merupakan grup Band yang bernuasakan dangdut versi Jawa kekinian yang banyak orang yang menyukai lagu lagunya.

Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Guyon Waton – Akhire cidro

chord akhirne cidro

chord akhirne cidro guyon waton

Intro : C G Am Em F C F G C Fm C Fm
.
C Em
sumendal rasa ning dodho ∼
Am
naliko kowe teko.. ∼
F G
nggowo tresno ning atimu.. ∼
C Em
mbiyen aku wes kondho ∼
Am
ojo ngasih tresno.. ∼
F G
marang aku sing nuli loro ∼
C Em Am F G
mergo tresno oohooo ohooo ∼
.
C Em
nanging iki penjalukanmu ∼
Am
sing njaluk atimu.. ∼
F G
kowe sing nggawe tresno aku.. ∼
C Em
tresno iki wes tak jogo ∼
Am
tak simpen ning dodho ∼
F G
neng akhire kowe sing cidro ∼
.
Em Am
piye kok dadi ngene ∼
Em G F G
tresnaku kowe sing nggawe ∼
.
Reff:
C G/B
kowe sing nggawe aku tresno ∼
Am Em
kok kowe sing ngliyo.. ∼
F C
kurang opo to aku iki ∼
Dm G
kok kowe nyidrani.. ∼
C G/B
mbiyene aku uwis kondho ∼
Am Em
ojo nggawe tresno.. ∼
F C
kembang ati sing wis mbok sirami ∼
Dm G
kowe sing ngggawe mati ∼
.
C G/B
ati sing wis mbok gawe tresno ∼
Am Em
neng kok dadi loro.. ∼
F C
mbok gawe bingung atiku ∼
Dm G
ibarat kembang kang layu.. ∼
C G/B
ikhlas ati aku nerimo ∼
Am Em
yen wis dalan Kuoso.. ∼
F C
tak trimo lelakon iki ∼
Dm G
ben aku kowe lan Gusti ∼
C
sing ngerti ∼
.
Musik: C Fm C Fm C Fm C Fm

 Kunci gitar lagu Guyon Waton – Kependem tresno

chord kependem tresno

chord kependem tresno guyon waton

Intro: G C D G
.
G D
Cubo rungokno ∼
Em D
Nyanyian iki ∼
C G
Nyeritakke tresno ∼
Am D
Seng kependem ono neng dodo ∼
G D
Kudu kepiye ∼
Em D
Aku mesti piye ∼
C G
Yen pancen dalane ∼
Am D G
Uripku iki kudu koyo ngene ∼
.
Musik: G C D G
.

*)

G D
Cubo rungokno ∼
Em D
Nyanyian iki ∼
C G
Nyeritakke tresno ∼
Am D
Seng kependem ono neng dodo ∼
G D 
Kudu kepiye ∼
Em D
Aku mesti piye ∼
C G
Yen pancen dalane ∼
Am D G
Uripku iki kudu koyo ngene ∼
.
Em
Senajan kowe ∼
Bm
Wes karo liyane ∼
C
Nanging tresnoku ro kowe ∼
D
Ora iso tak lalekke ∼
.
Reff:
C
Ora bakal ilang ∼
D Em
Tresnoku di nggo kowe ∼
Am
Wes tak tutup ∼
D G
Atiku dinggo liyane ∼
C
Mergo kowe ∼
D Em
Seng paleng tak tresnani ∼
Am
Senajan tresno iki ∼
D G
Mung kependem ning ati ∼
.
Musik: C D Em C D Em C D Em C D G G D
.
Kembali ke *)

Kunci Gitar Guyon Waton – Korban Janji (Mudah)

chord kunci gitar korban janji

chord kunci gitar korban janji

Intro : F ~ G ~ C ~ Am ~
Dm ~ G ~ C ~
F G C Am ∼
Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae ∼
Dm G C ∼
ra ono mesakne aku sitek wae ∼
F G ∼
ngabekti tresno anyarmu ∼
Em Am ∼
lalu kau tinggalkan aku ∼
Dm G C ∼
tersakiti sendiri di malam itu ~

*)
F G C Am ∼
Kowe lungo pas aku sayang sayange ∼
Dm G C ∼
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae ∼
F G ∼
aku ra ngerti salahku ∼
Em Am ∼
dan kau campakkan diriku ∼
Dm G C ∼
bersanding dengan kekasih barumu ~

Reff :
F G ∼
Abot tak trimo ∼
C Am ∼
kanti ikhlas legowo ∼
Dm G ∼
sing tak arep kowe ∼
C ∼
ra disio-sio ~
F G ∼
ben cukup mung aku ∼
Em Am ∼
korban janji manismu ∼
Dm G ∼
udan bledek kang dadi ∼
C ∼
saksiku ~

Song: F G Em Am Dm G C ~ ∼
F G Em Am Dm G C ~ ∼

*)
F G C Am ∼
Kowe lungo pas aku sayang sayange ∼
Dm G C ∼
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae ∼
F G ∼
aku ra ngerti salahku ∼
Em Am ∼
dan kau campakkan diriku ∼
Dm G C ∼
bersanding dengan kekasih barumu ~

Chord Guyon Waton – Lungaku

chord lungaku

chord lungaku Guyon Waton

Intro: F..F..C..C..
F..F..Am G F..G..
C Em Am
..ademe angin wengi ∼
G F
ra mampu nambani ∼
Em Dm G
panase neng ati.. ∼
C Em Am
..atiku mbok gawe loro ∼
G F
amergo kuciwo ∼
Em Dm G
tresnoku mbok paro.. ∼
E
..ora nyongko ∼
Am G
kowe tego tenan.. ∼
F D
..nglarani aku ∼
G
sing njogo tenanan.. ∼
Reff I:
C G -E/G# Am
sampai nanti ku memilih pergi ∼
Em F
pasti kelak kau mengerti ∼
Em Dm G
besar cinta yang telah ku beri.. ∼
C G -E/G#
tak sampai hati untuk rela ∼
Am Em
karena cinta yang tlah ada ∼
F Em
kau hancurkan dengan tega ∼
Dm G C G
dan berbagi hati dengan dia.. ∼
*)
C Em Am
..pancene aku sing kleru ∼
G F
ra iso ngerteni ∼
Em Dm G
karepe atimu.. ∼
C Em Am
..nasibe wong ora nduwe ∼
G F
onone mung ngalah ∼
Em Dm G
lan disepelekke.. ∼
E
..ora nyongko ∼
Am G
kowe tego tenan.. ∼
F D
..nglarani aku ∼
G
sing njogo tenanan.. ∼

Reff II:
C G Am
sampai nanti ku memilih pergi ∼
Em F
pasti kelak kau mengerti ∼
Em Dm G
besar cinta yang telah ku beri.. ∼
C G
tak sampai hati untuk rela ∼
Am Em
karena cinta yang tlah ada ∼
F Em
kau hancurkan dengan tega ∼
Dm G C G
dan berbagi hati dengan dia.. ∼
Musik: Am..Em..F..C G
Am..Em..F G C G

Chord Gitar Mudur Alon Alon – Guyon Waton

kunci gitar mundur alon alon

kunci gitar mundur alon alon guyon waton

INTRO: C Em Am Dm G Em Am F G

C                              Em
Aku ngalah dudu mergo ∼

           Am
Aku wes ra sayang ∼

          Dm 
Aku mundur dudu mergo ∼

    G
Tresnaku wes ilang ∼

Em                        Am
Nangin aku iki ngerteni ∼

      F 
Yen dirimu lebih ∼

G
Sayang arek kae ∼

Reff:

         Am
Aku mundur alon alon ∼

 Em
Mergo sadar aku sopo ∼

      F 
Mung digoleki pas ∼

G           C
Atimu perih ∼

E              Am 
Aku mundur alon alon ∼

 Em 
Mergo sadar aku sopo ∼

   F
Mung dibutuhno pas ∼

G           C
Atimu loro ∼

Intro: Am Em Dm G C E Am Em F G

C                              Em
Aku ngalah dudu mergo ∼

 Am
Aku wes ra sayang ∼

   Dm 
Aku mundur dudu mergo ∼

    G
Tresnaku wes ilang ∼

      Em                Am
Nangin aku iki ngerteni ∼

    F 
Yen dirimu lebih ∼

    G
Sayang arek kae ∼

Reff:

        Am 
Aku mundur alon alon ∼

 Em
Mergo sadar aku sopo ∼

   F 
Mung digoleki pas ∼

G             C
Atimu perih ∼

E              Am 
Aku mundur alon alon ∼

  Em 
Mergo sadar aku sopo ∼

     F
Mung dibutuhno pas ∼

G           C
Atimu loro ∼

Dirimu lebih ∼

   G
Sayang arek kae ∼

Lirik Lagu dan Kunci (Chord) Gitar ‘Ora Masalah’ – GuyonWaton

chord ora masalah

chord ora masalah

Intro: C G Am Em F C G C G

C            G    Am    Em
Kowe pernah ono ning atiku ∼
F         G             C
Janji ora bakal ninggalke aku ∼
Dm          G
Saiki kowe lungo ∼
C       G  Am
Blenjani janjimu ∼
Dm                  G
Ninggalke loro ning njero dodo ∼
C     G
Ora masalah ∼
C            G
Lambemu sing lamis ∼
Am      Em
Nggawe atiku keiris ∼
F          G
Ora bakal aku nangis ∼
C
Mergo kuwi wis digaris ∼
Dm         G
Tresnomu koyo telo ∼
C     G       Am
Anane mung nyereti ∼
Dm
Isone gawe loro ∼
G
Lorone ning njero ati ∼

Reff:

Urip rasah spaneng ∼
Em
Raono kowe aku ayem ∼
F
Urip rasah spaneng ∼
C         G
Raono kowe aku seneng ∼
Am
Tresnomu uwes luntur ∼
Em
Aku tak trimo mundur ∼
F        G  C    G
Ketimbang gawe atiku ajur ∼

Melody: C G Am Em F C G (2X)
        C G

Back to Reff

Chord Kunci Gitar Guyon Waton – Penak Konco

chord penak konco

chord penak konco

Intro : Am G F Em FG Am G F Am G C
.
C G/B Am

Bedo ranemu dalane ∼
A Dm G
Karo kowe aku raono bahagiane ∼
F Em A
Timbang gelo mung disio-dio ∼
Dm
Rasah digawe dowo crito iki ∼
G C
Tresno rabakal iso nyawiji ∼
C G/B Am
Abot kesel sing ngrasakke ∼
A Dm G
Karo kowe anane ming rame wae ∼
F Em A
Soyo ajur polahmu soyo ngawur ∼
Dm
Mikir awakmu dewe karepmu dewe ∼
G C
Tanpo kelingan janji awale ∼
.
Am G
Pancen iki dudu jodone ∼
F C G/B
Rasah di peksakke ∼
Am Em
Kabeh iki wes ono dalanae ∼
F G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare ∼
.
Reff :
C G
Kowe ratau ngerteni ∼
Am Em
Roso iki kepati-pati ∼
F C
Tibo butuh kowe nggoleki ∼
Dm G
Aku piye kowe ra peduli ∼
C G
Ra perlu ngomogke tresno ∼
Am Em
Yen kui mung nggawe loro ∼
F C
Ra perlu dolanan roso ∼
Dm G C G
Awak dewe penak konco ∼
.
Song : Dm G Em Am F G C

Video Mp3 Guyon Waton

Penutup

Sekian pembahasan mengenai lirik dan chord kunci gitar Guyon Waton dari beberapa lagu terbaiknya, Chord Guyon Waton terbaru yang mudah dimainkan untuk pemula.

Apabila kamu ingin mencari lirik dan chord kunci gitar lagu terbaru, kamu bisa mencarinya di chordeasy.

Terimakasih 🙂

Show Comments

No Responses Yet

    Leave a Reply

    Auto Scroll Stop Scroll